Van den Dam schilderwerken Groessen is een jong en modern schildersbedrijf toonaangevend in behang,-glas & schilderwerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wij zijn gevestigd in Groessen en wij staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kan gegarandeerd worden omdat wij een kleine onderneming zijn en u vanaf de offerte tot de uitvoering met een gediplomeerd persoon te maken heeft!

Van den Dam schilderwerken Groessen is een erkend schildersbedrijf “kwaliteit gegarandeerd ” is niets voor niets onze slogan. De erkende schilder komt in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen.

Van den Dam schilderwerken Groessen kan u van dienst zijn met: binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerkinghoutrot herstel en glasservice.

Ons werkgebied bestaat uit het hele land maar wij doen onze werkzaamheden voornamelijk in de omgeving van Groessen zoals  in Duiven, Zevenaar, Rijnwaarden en Arnhem.